Hemmakväll,

Det blir visst en hemmakväll för varken Ronja eller Jenny har ringt eller smsat? Så aa istället ska jag gå och köpa godis eller i alla fall ngt gott och slöa i soffan. Jag hade inte mer att säga så vi hörs väl i morgon.
Kram,
Karin.


The whole wide world is my stage

Sitter och tittar på MTV, skulle ha varit med Emma men hon hade ont i huvet så det blev inte så.
 Senare ska jag vara med Ronja och Jenny men först skulle dom till länna och köpa skor till Ronja så det blir nog inte förren efter 6. Har gjort iste så jag sitter och njuter av den också.
Tror jag ska ta och sätta på lite F.R.I.E.N.D.S så vi hörs lite senare.
Kram,
Karin. 


I'm on the right track,

Hejsan, kom hem för ett tag sen efter att ha varit med Jenny. Vi gick omkring med shweppers (stavning?) och jordnötsringar och töntade oss som vanligt. I morgon vet jag inte riktigt vad som händer? Jah o Emma ville vara med Henry och Morgan men jag vet inte hur det blir med det eftersom morgan inte kunde. Vi kanske bara e med Henry om han vill. Ah men vi får se. Känner mig jätte trött så ska snart gå och lägga mig, väldigt tidigt för att vara helg men e man sömnig så e man. Fick lästid i spanska men det var ju ingen överraskning. Ska dit på måndag mellan 13.00 och 15.00 och göra om provet. Ska plugga mycket i helgen så det kommer nog gå bra. Nästa vecka är en underbar vecka, Mitt sommarlov börjar och jag får visa upp mina underbara skor på avslutningen + min klänning, det är bruce springsteen konsert som jag har längtat så efter, wiiiiiih :) och efter avslutningen har jag bestämt att alla som vill får följa med till flaten och så ska vi grilla o grejer. Skit kul ska det bli! Ska gå och tvätta bort mitt smink nu, vi hörs i morgon.
Kramar,
Karin.

Skolan,

Sitter i skolan och det är typ inga här, Tsungai,jag och Emma är typ dom enda av tjejerna och sen är det ju ngr killar men dom är ju obetydliga..Idag ska jag nog hem direkt efter skolan och fösöka blir klar med ryggradsdjur så jag slipper få lästid, kommer ju iochförsig få det endå eftersom jag sumpade spanskaprovet totalt. Så det får bli en hemmadag med läxa, kanske kokar lite te också och myser i soffan o titta på vänner elelr något.
Nu kom Jenny , Ronja och Linnea så jag slutar här, hörs senare.
Karin.

Då var jag här igen ,

Det har börjats klaga lite på mitt lilla uppehåll med bloggen så jag får väl skriva igen då. Headern ska fixas, vet inte om det får bli jag som gör det eller Emma men vi får se. Har inte gjort så mycket dom senaste veckorna, det har blivit litte shopping och sånt. Ett par underbara skor t.ex. men nog om det.
Måste verkligen börja lägga in bilder och sånt men jag orkar typ aldrig fast jag ska verkligen försöka nu.
Måste plugga spanska nu, prov i morgon. Ska till tandläkaren på morgonen också. ORKAR INTE!
Ska typ göra någon avgjutningsgrej till tandställningen -. -, jag vill inte!
Men vi hörs i morgon.

Karin.

Tack Emma.




Tisdag...

Hejsan, tänkte egentligen bara säga att bilderna jag lovat lägga upp kommer jag tyvärr inte lägga upp eftersom jag inte kommer orkar men nu när jag väl håller på kan jag lika gärna skriva om min dag.

Tisdag är inte direkt en av mina favorit dagar eftersom Andra avenyn har slutat så då har man ine så mycket att göra lixom, det enda positiva med idag var väl att vi fick sluta tidigt för vi inte hade någon jumpa (stavning?)
Sitter och lyssnar på NeverShoutNever-here goes nothing, har blivit rätt mycket musik av honom men han e ju så bra! :)
Sitter också och suktar mig på Linnea för hon är hemma och äter tårta för hon fyller år idag (GRATTIS!!!!!!!!<333333)
Men jag får väll nöja mig med en macka xP
Men nu bjussar jag på en låt och fortsätter med mitt,
Karin.


Låten blir aldrig dålig,

Ja må hon leva!

Hej på er alla, ska gratta tvilling som fyller fjortis idag! Skickade sms till henne i morse där jag berättade att hon får en strandvilla i LosAngeles och Nick upphoppande ur en tårta i födelsedagspresent av mig (a)<333
Efter skolan idag gick jag hem till Emma och där hann jag äta två bullar, sminka mig och ta sönder en tallrik tills jag och Emma sedan gick och mötte Linnea och sen gick vi och åt Kebab , GOTT!
Har varit ute sen dess så kom typ hem för 5 minuter sen. Vet att jag skulle lägga in massa bilder men har inte orkat och sitter vid den anda datan nu så det får vänta.
Nu ska jag koka mig en kopp te och sen gå och lägga mig för jag e så trött.
Älskar er alla,

Karin.

( Bjuder på lite bilder, ser lite små risig ut men vafan xp )




Älskar dig !

snart 8 år med dig snart älsking, kan prata om allt med dig.
Skulle inte klara mig utan dig
Älskar dig bästavän, glöm aldrig det !
//Emma



Did it hurt?

Hej på er alla, dagen började lite sent men jag och Jenny kom iväg vid halv 3 och åkte till TC och gick in på Press Stop. Jenny köpte Seventeen, M och TeenVouge tror jag den sista hette medans jag köpte en tidning som var tysk, hah. Men det var ju lixom bara saker om Twilight där i och en affish som var 1,62 cm på Edward och Bella och lite andra små affisher så jag var ju tvungen! :D Vi åkte sedan hem till mig och satte upp dom och sen läste vi i tidningarna och gjorde lite grejer och sen gick Jenny hem. Hon kom tillbaka efter maten och vi köppte Ben&Jerry's  och satte oss för att titta på hitta Nemo, Haha xD
Nej men det var väll min dah det. I morgon ska jag häcka med Jenny ngnstans så vi hörs väll. Bilder från idag och från barnens ö kommer i morgon.
Ha det bra,
Karin.

 

Fina underbara låt!<33333


Hem sköna hem

Då var man hemma igen efter en ganska jobbig men väldigt rolig klassresa/lägerskola.
Jobbig eftersom första natten sov vi typ ingenting och lärarna brydde sig typ inte om att vi var uppe för att vi skulle få ha kul typ, bra val dära :) Andra natten somna vi snabbt men man skulle upp halv 7 så det blev ju inte direkt bättre av det .
Men annars var det riktigt kul! Förra gången vi va på ngt sånt här ramlade jag i vattnet med Linneas nya mobil (hehe) och Jenny tappade sin i vattnet och på den här klassresan så tappade Ronja mobilen i vattnet och det var lixom på sista dagen när vi skulle hem så man trodde typ möjligheten att det skulle hända var över men icke sa nicke.
Jag badade! Det var skit kallt förstås men jag gjorde det ju iaf :)
Nu ska jag hitta på ngt annat, ha det bra.
Karin.


RUBRIK

Tjosan Hoppsan kom hem för en stund sen, var och köpte skor med mamma innan. Riktigt fina tycker jag faktiskt :)
Det har ju inte blivit så mycket inlägg men har inte varit på humör för det. Måndag i morgon och det ska kanske inte bli skönt att börja skolan efter en härlig helg men det gör egentligen inte så mycket.
På onsdag ska vi (klassen) till barnens ö och ha lägerskola. Det ska bli kul!
Vad ska jag hitta på härnäst? Känner för att läsa men det har jag ju tillbringat 80 % åt den här helgen så jag kankse borde vara lite social med min familj istället. Kanske går ut senare eller något också. Aa men jag vet inte :)
Vi får höras senare, bjuder på en låt.


Min drog i helgen.

/karin.

Let it ride easy down the road.

Varför bry sig,
du gör ju knappast något åt det.

/karin


RSS 2.0